Lnr123 Kizlar bebeğinizi nasıl emziruprsunuz hani memeui nasıl hepsini ağzına koyuyorsunuz bebeğim 45 günlük göğsüm mahvoldu tahriş oldu hep lütfen akıl verin
Zehra_Sevda Lnr123 Merhaba,benimde ilk günler çok açıyordu,tavsiye ederim poşet koyun islak kalsın,islak olduğunda acımıyacak.öyle öyle işleşib rahatlıkla vereceksiniz,bende böyle yapınca çabuk iyleşdi.
Eddaliko Lnr123 Aklımdan hiç cıkmıyo o acı yasadıgım en zor günlerdi.Doğum neydi ki demistim cok zor canım Allah yardımcın olsun😥
Aytug1234 Lnr123 ilk bebek mi benim ilk oğlumda yaşadığım bir durumdu kan içiyordu çocuk resmen ne acılar ağrılar cektım ama 3. De tecrübe sayesınde ve meme ucu kremler sağma makınaısı vs çözdük sorunu kahverengı bölgenin tamamı denmıs yorumlarda. Fakat o bölge komple çok büyük bazılarında ağıza girmez kahverengı bölümü ağzına alabıldığınce elınızle göğsünüzü C şeklınde yaparak emdırmeye çalısın
Yelizdurmus Lnr123 sağ göğsüm İçin anlatayım sende kafanda düşünürsün bebeğimizin bir kolunu koltuk altıma doğru alıyorum diğer eli mememin üstüne sol elimle de meme ucunu tutuyorum 🤔 umarım Anlatmışımdır 🙋♀️
Betl4201 Kahverengi kısmın tamamını ağzına alması lazım göğüste yara olmaması için bende zorlanıyorum ama ağzına alabildiği kadarını vermeye çalışıyorum zorla
yademila-48 Canım vücudu aynı hiza da tutmalısın küçük emzirme yastığından destek al önce kendin sık meme ucunu ve etrafına yay onun kıkusunu duysun sonra diğer elini c pozisyonuna getir öylece ağzına tuttur hemen alıyorlar zaten