babyackgz Merhaba anneler, 1 hafta önce medicalparkta doğum yaptım bebişimin doktoru Ali Eynallı. Memnun kaldım fakat yine de Kocaeli’nde doktor önerinize açığım 😌 Konu bebişler olunca insan biraz daha seçici oluyor 🤭
cagla24 babyackgz bilgim yok kuzum üstte kalsın, iyi düşünmüşsün bende 2 farklı doktora götürmüştüm hangisinden memnun kaldıysam onunla devam ettim, internetten de bakabilirsin yorumlara falan az çok fikir sahibi olursun 😌
Nurtenn4161 babyackgz konak hastahanesi Eren Sağıroğlu. Bı tanecik doktorumuz çok memnunum ilgisi bilgisi. Saat kaç olursa olsun msjlarıma cevap vermesi. Tavsiye ederim bebekler de onu çok seviyo😊
Deletedmom_29 babyackgz İsmail Pehlivan ben de beş aya kadar memnun kaldığım bir doktor bulamamıştım. İsmail bey çok iyi ilgilendi, çok fazla soru soruyor her şeyi ama her şeyi soruyor çoğu zaman sizin soracak bi şeyiniz kalmıyor. Ben önceki doktorlara giderken sorunlarımı liste yapıyordum ama hepsini soramiyordum bile 😄
babyackgz cagla24 sağol canım baktım ama burda yine memnun olup tavsiye eden olur diye sormak istedim 🤭 bende öyle düşündüm siz hangi doktordan memnun kaldınız ilkinden mi diğer gittiğinizden mi
eymenkerem babyackgz Gebze medical park ta emre bey var baya iyi doktor ama size uzak olabilir. Birde okan hastanesinde bizim doktorumuz var ben darica dan gidiyorum goturebiliyorsaniz okan daki doktoru başka yerde bulamazsınız
Baharbek babyackgz Başiskelede Özel Kocaeli hastanesine Elif Saral Bilgiçe gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim ☺️
babyackgz eymenkerem evet ben yabancısıyım buranın buraya gelin geldim de tam bağdaştırmıyorum hastaneleri falan orası uzak kalır
babyackgz cagla24 bende memnunum aslında ama kıyas yapmak için istiyorum yani hangisi daha bilgili hangisi daha ilgili anlayabilmem için
babyackgz Deletedmom_29 hangi hastanede acaba? mutlaka bakacağım doktora bende kafamda soru işaretleri bırakmayacak bir doktor arayışındayım
cagla24 babyackgz anladım canım bende öyle yapmıştım 😌 mila bebek nasıl ne kadarlık oldunuz nasıl geçiyor günler? bu arada normal doğum mu oldu sezaryen mi