SinemB Arinim72 siyah saça yeşil göz muazzam bir şey muazzam 😍😍 oğlumun saçları ve ten rengi çok koyuydu kesin esmer olacak dedik 4 aya kadar öyleydi şimdi saçları altın sarısı teni süt beyaz şaşırmıştık ben de esmer değilim kumralım eşim sarışın
Arinim72 SinemB gerçekten mi. Bizimde ilk doğduğu zaman bembeyaz kırmızıydı yeni ikinci gün yüzü söndü sarılık geçirdi şimdi esmer gibi. Sizin ilk gün nasılfi nasıl esmerlesti ne zaman beyazladi anlatabilir misin acaba canım. 🙈🙈😍😍
Arinim72 MakarnaKulak ya bişi sorabilir miyim benimde bebeğimin teni koyu ama ilk doğduğu gün bembeyaz kırmızıydı ikinci gün kızım söndü sarılık geçirdi. Bir daha da teni açılmadi. Bende eşimde esmer değiliz. Siizn ilk gu nasıldı teni hangi ayda açıldı canım ?? ☺️
MakarnaKulak Arinim72 baya esmerdi oglum dogdugundan. Sarilik bizde gecirdik 1 hafta kadar. Kilo aldıkça teni açıldı. Esim esmer ben beyaz tenliyim. Büyüdükçe ten rengini aliyor canim bekleyip göreceksin. Saçını kestirincede rengi degisiyor benim bebegimin
senceumrumdam1 Arinim72 benim kızım sarı saçları hep sarı kafam diye severim bende normalde beyaz tenli kumralım eşim buğday tenli 😂 oda küçükken sarışınmış ama siyaha dönmüş saçları benim ki hala kumral ama ben siyaha boyuyorum 🥰
SinemB Arinim72 doğduğu zaman teni kırmızıydı sonra esmerleşti ama böyle kapkara böyle zaman geçtikçe açıldı rengi anlamadım ben de döküldü saçları çıkan sarı
senceumrumdam1 Arinim72 Amin canım benim cümlemizinkini genelde siyah olanlarda sarıya dönebilir Allah’ın mucizesi 🥰 benim kızda yeşil gözlü bırak siyah saç yeşil göz daha iyi 🌺 benim ki sarışın yeşil gözlü 😂😘
Esila1716 Arinim72 ayy benimde en çok sevdiğim siyah saç yeşil göz bayılıyorum sağlıkla büyüt bebişini 😄
Sutsuzanne oğlusun da simsiyah doğdu. Üçüncü aydı sanırım dökülmeye başladı yeni gelenler aarı sarı geldi. Ben kızıl baba kumral. Şuan yedi aylık ![]([url=https://hizliresim.com/mti7Zc][img]https://i.hizliresim.com/mti7Zc.jpg[/img][/url]
Arinim72 SinemB bizimkiside öyleydi bizde şaşkıniz ama gün geçtikçe teni açılıyor gibi. Vücudu nasıldı esmer mıydı
Nurbkcz Arinim72 O bebek benim galiba😂 doğduğumda simsiyah saçlı doğup sonradan sap sarı bi kız çocuğu olmayı başarmışım 🤣 eğer hastanede falan karışmadıysam😂😂 şimdi de kumrala döndüm☺️☺️
Arinim72 MakarnaKulak anladım canım bakalım aman esmer sarışın kumral fark etmez sağlıklı olsun da 😍🙏☺️