prensesannesi4 Kızım 9 aylık kontrolü vardı 9.ay aşısı yok diye biliyorum ama kızıma aşı vurdular bunun hakkında bilgisi olan var mı siz 9.ay aşısı oldunuz mu ?
Arasannesi prensesannesi4 artık yapılıyor benım bebegıme de yapıldı kızamık aşısı.salgın arttıgı için dedı hemsıre
Hediyemmm prensesannesi4 bnm kizimda 9 aylikkn alerji olmystu saglik ocagina goturduk hemsire bn de sizi cagircaktim aşınız var dedi 9. Ayda asi yapi
Borankus prensesannesi4 evet bizde olduk gecen ay bazi saglik ocaklarinda asi yok diye biliyorum ama bizim saglik ocagi yapti
yademila-48 Bazen 12 ayda yapılan aşıyı 9 da yapıyorlar bi kaç kere duymuştum bu sitede anneciklerden ama en doğrusu ebenizi arayıp sorun mutlaka ve aşı kartına işlemiştir ne yaptığını internetten bak
SuperMom_ Kızamık, kızamıkcık,kabakulak aşısı o aşı. Daha önce yapılmıyormuş, devlet 9.ay için aşı takvimine almış bizde yaptırdık
Baloglumdoruk prensesannesi4 kızamıkçık aşısı bu sene 1 yaşından 9. Aya çekildi geçen yıl salgın varmış bu yüzden bu sene 9 aylıkken yapıyorlar