Elif6 Kızlar 1 ay 27 günlük oğlum sabahtan beri uyuyor bi uyanıyor 10 dk emiyo tekrar uyuyo düne kadar baya uyanık kalırdı gündüz. Gecede uyudu emmeye 2 3 kez kalktı. Tedirgin oldum neden bu kadar uyuyor bugun 😞
Begumcan Elif6 arada oluyor bizde de ama olması gereken uyuması diye ses etmedim. Benim kızım da 2 ay 5 günlük, bazen bütün gün ve gece uyur, bazen gündüz hiç uyumaz gece hep uyur, atak zamanı ne gündüz ne gece uyumaz.
BeybininAnasi Elif6 benim de kızım bi kere yapmıştı öyle. Tüm gün uyumuştu. Sadece 3 saatte bir alarm kurmuş gibi emmeye kalkmıştı. Arada oluyor. Sarılığı yoksa, besleniyorsa bence sıkıntı olmaz
Adakus000 Tam o dönemlerde benim kızım da 2-3 gün arka arkaya o şekilde neredeyse tüm gün uyumuştu😊 sanırım büyüme dönemiyle ilgili.. sonra hemen eski haline döndü zaten🤣 tedirgin olunacak bişey yoktur siz yine de ara ara ateşini kontrol edin, beslenmesini de uyanmasa bile yapın 🤗
Arafinannesi Elif6 oohh maşAllah uykucu vücudu rahattır şükür annesi o yüzden mışıl mışıl uyuyordur emzir koy vücudu neyi istiyorsa onu yapıyor oluyor arada öyle benim bebe hiç uyumazdı hep ağlardı bu nasıl büyüyücek derdim😄
zeytinbacilar Elif6 canım arada oluyor öyle benim kızımda çok uyuyan bir bebek değildi gündüzleri arada bütün gün ve gece uyurdu şok olurdum ama ne gece biliyorlar ne gündüz şu an korkma uyuyusun bırak