darkcoffee Bebeğine su veren var mı? Veriyorsanız kaç aylıkken başladınız kaynatılmış su mu verdiniz? Biberonla mı kaşıklamı verdiniz ?
Masal_m darkcoffee ek gıdaya başladığımız an suya da başladık 😊 minik alıştırma biberonu aldım ilk bir kaç kez kaşıkla verdim sonra o minik biberonla hatta eline verip destekledim içerken öyle öyle alıştı 😊
Happygirl8 darkcoffee 6.aydan itibaren verdim ama tadını hiç sevmedi tükürüyo 🤷♀️ şimdi 7 21 günlük biberon içine bir iki dilim mandalinanın suyunu sıkıp üzerine 20 30 ml su ekleyip öyle veriyorum başka türlü içmiyo. 🤷♀️😅
gamzeyildirim35 darkcoffee ben ek gıdaya geçtikten sonra vermeye başladım ondan önce de eşimin ısrarı ile birkaç kaşık çok az da olsa veriyordum. Kaynatılmis su değil güvendiginiz bir markanın damacana suyu veriyorum ben.
Bahar_N Ben en başından beri veriyorum ilk başlarda kaşıkla 1 kaşık kadar şimdi 4 buçuk aylık biberonla veriyorum içtiği kadar kaynatılmış veriyorum kesinlikle
bsrt Benim kızımda 8 aylık ekngidaya geçtiğimizde beri veriyorum biberona koyuyorum kendini istediği kadar içiyor e bebek sularından aldım kaynatmiyorum