Burcuercinnn Aysrnns ben iki gündür kullanıyorum bir artış var ama dere otu da yiyorum hangisinin etkisi bilemedim 😊
Nurdankaratas Aysrnns bira mayası diye tabletler satılıyormuş ekmek yapılan mayanın tabletiymiş onlar çok süt yapıyormuş şimdi bende onlardan alacağım malt içecekleride süt yapıyor fakat çok fazlada kilo yapıyor
AliEgem Aysrnns malt içecekleri kilo yapıyor... naturpy milk tea al canm bitki cayı ben mama veriyordum 3 defa simdi hiç mama vermiyorum tabi bol su da önemli
AliEgem Aysununannesi joker magazasında cnm.. ayrıca nette n11 tarzı sitelerdende bulabilirsin kesinlikle denemeni tavsiye ederim günde 2-3 kupa içmelisin
Ebbrru Aysrnns bana malt pek fayda etmedi gibi 3 kutu içtim herkes ilk kutuda artış oldu diyor bünye meselesi olabiiir. Bulgur pilavı ve helva iyi geliyor rezene icebilirsin bol sıvı dereotu hurma kuru üzüm ve kaysı hoşafı
Deva2019 Aysrnns bol su ve uyku 👌 ek olarak bol yeşillik özellikle dereotu bizim bünyede bildiğin inekler gibi ne kadar ot yersen süt o kadar çok oluyor. ☺️