Kızlar ne yazıyım bilmiyorum artık anneme babama yazamıyorum o insanlrda bıktı kaynana kayınbabayla yaşıyorum 2 senedir allahın cezaları bide başıma kaynanamın kaynanası geldi 1 ayda o kalacak 5 dakika rahat yok çocugum yoruyo zaten 5 dalika yanı a yattım bu seferde o dedikoduxu gelmiş dikilmiş başımıza hee yatıyonuz mu yatırıyoruz midem bulanıyo dinlenicem biraz diyorum hııı hastamısında odam dagınık gerçekten çok midem bulanıyo gelmiş kıyıma köşeme bakıyo iyice onu gidip yayacak odası dagınıkta yatıyo diye dün gitmiş gelin odadan çıkmıyo çıkmıyp dediği de 1 saat girdik çocugumu emzirdim üstünü değiştirdim ben gidecem gelin benle ilgilenmiyo diyomuş geri bana anlatılıyolar böyle dedik diye bende dedim çocukmusun babanne dedim gülerek neyinlw ilgileneyim herkes kendiyle ilgilwniyo dedim zaten kaynanamla hiç anlaşamam cimrinin dedikoducunun vicdansızınn teki kocamla aramı açmak için herşeyi yaptı hamileyken dayak yedirdi benim peşimde dolanmıyo bana danışmadan yemek yapıyo yanımızda oturmuyo diye artok iyice bıktım kimseye bi şey diyemeyip kendi içime atmaktan delirecem artık