Kalbim_oglum Alıp almamakta kararsiz kaldim kimi 2 gün kimi 5 gün kimi de 1 hafta emzirmemem gerektiğini söylüyor mecburen icmem lazim kullanan anneler kaç gün sonra emzirdiniz
sevimmm Kalbim_oglum ilaç ismi farketmeksizin doktoruma sorduğumfa emzirmeye devam et dedi ama ben yinede 8 saat emzirmedim ilacı içmeden önce sütümü sağdım onu verdm ben postpill kullandm canım ella da da aynı şekilde yapabilrsin
Kalbim_oglum Derinay nasil yani canim anlamadim baska ilac mi o yakinimdaki eczane de ella vardi baska olmadığı icin
Feyzaness Ertes 72 kullanırsanız 8 saat sonra , ella kullanırsanız bir hafta sonra emzirebiliyorsunuz. Eczacıyım bu arada 😊
Kalbim_oglum Feyzaness tesekkurler bu arada bu ertes 72 her eczanede bulabilir miyim bulunduğum mahallede yok çünkü
Feyzaness Kalbim_oglum a evet bulabilirsiniz , olmadı depoya sorup ellerinde varsa sipariş verebilirler
Kalbim_oglum Feyzaness buldum bende 8 saat gectiktenten sonra illa sağıp ondan sonra mi emzirmek gerekiyor yoksa direk emzirsem sıkıntı olur mu acaba
Feyzaness Miraaayadeee merhaba canım yüklü miktarda hormon içerir ertesi gün hapları . Eğer ertes72 alırsanız en az 8 saat , ella alırsanız bir hafta boyunca emzirmeye ara vermeniz gerekiyor. 🙂
Miraaayadeee Feyzaness adetime 1 hafta var doğurgan dönem değil ama yinede şans var değil mi bebeğim daha 6 aylık korkuyorum ona bi etkisi olmasına maa falanda yemiyo nasıl yaparım 😔
Feyzaness Miraaayadeee malesef var canım 😔hapı ne kadar erken alırsan, koruyuculuğu o denli yüksek olur 😞