Emirin_Annesi10 Ela123 göğüs pedinin amacı sızan sütü çamaşıra geçirmemek. Sütünüz hala akıyorsa istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Benimki ilk 1ay falan öyle oldu sonra göğüsüm terbiye oldu sanırım kullanmıyorum şuan
Zeynepazram Ela123 avuc icinizi gögüsünüz üstüne koyun yuvarlak cizer gibi ovalayın süt akması durcaktır
bjkbb Ela123 vala ben ilkinde 7 ay kullandım emzirirken diğer göğsümden akiyodu. İkinci çocuğumda 2 aylık hala kullanıyorum bakalm bunda ne kadar kullancam 🙄
Ela123 Tuanaliilos hadi ya benimde 1 2 saat takmasam ıslanıyor tişörtüm emzirmeyi bırakana kadar kullanılacak sanırım
Zeynodoga Bende bunu merak ediyordum.Gogüs uclarim yara oldu nerdeyse 1.5 aydan fazla kalkanla dolastim suan göğüs pedi.Gercekten cok daralıyorum artık 😪
Zeynepazram Ela123 emzirdikten sonra yapabilirsin benimde cok akıyodu 3-4 kereden sonra durdu akıp akmaması sütün coklugu veya azlıgını ifade etmez 🥰
Emirin_Annesi10 Ela123 maşallah sütün iyi ozaman canım bi süre daha kullan bakalm ama sıksık değiştir
Begonvillll Ela123 6 aylık oğlum ben hala kullanıyorum yoksa çamaşırlar çabuk süt oluyor ve koku yapıyor gibi geliyor