Gkkk 2 aylık oğlum var, 3 kere işitme tarama testinden kaldı ve klinik bera twstine sevk edildik. Yarın klinik bera testi var ben çok korkuyorum. Bu testte geçme ihtimali var mı? Bilgisi olan lütfen bilgilendirsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
F-Betul Gkkk Var tabi ki de ama geçemezse de üzülmeyin erken teşhis olacağı için tedaviye erken başlanacak. Gönlünüzü ferah tutun. Tepki veriyor mu size?
GoGirl Gkkk tepki veriyorsa gonlunu ferah tut 3 kere gecemeyince bera testine yonlendiriyorlar orda gecer insallah☘
F-Betul Gkkk İnşallah geçer bu sefer bu klinik bera testi önlem amaçlı en ufak bir işitme kaybını bile anlıyorlar. Benim kayınpederimde işitme sorunu olduğu kızımda önlem amaçlı yapılacak çarşamba günü randevumuz var bakalım inşallah siz de biz de geçeriz💐
Nbs_d Gkkk Gkkk benim kızımda 3 kez işitme testinden kaldı 2 Mart’ta klinik BERA testine girecek sizin bebeğiniz BERA dan geçti mi?
bedirhanyusufunannesi Gkkk 2ay 10 günlük oğlum var benim oğlumda kaldı 3 kez Perşembe bizim de randevumuz var tepki veriyor oğlum ama testse huzursuz oluyor kulaklarına uyurken bile dokununca ağlıyor bu yüzden kaldı k korkmayın inşaallah hepımızınkı de geçer🙏
Nbs_d bedirhanyusufunannesi ben 3 testten kalıpta klinik beradan sorunsuz geçen oranını merak ediyorum araştırdım da pek bişey bulamadım testi yapan kişi belki beni rahatlatmak için klinik beradan sorunsuz geçen oranı yüksek dedi belki de üzüntüden sütüm falan kesilmesin diye 2 martta teste gireceğiz bizde
Gkkk bedirhanyusufunannesi inşallah bir sorunu yoktur yavrularımızın. Biz klinik beraya geçen hafta girdik bizimde hep uyandı ve testi yapan kişi çok sabırsızdı. Kapıyı kapatmadı dışarıdan çok ses geliyordu. Derin uykulu değilken yapıldı. 70db her iki kulaktada kayıp var denildi odyometriste yönlendirdi. Ama pek güvenemiyorum başka bir yere daha yaptırıcam büyük ihtimalle
Gkkk Nbs_d inşallah sorunsuz bir şekilde geçer yavrularımızı biz klinik bera testinde 70db her iki kulaktada kayıp çıktı bir haftadır çok kötü durumdayım bende. Ama inşallah test yanlış yapılmıştır diye ümitliyim rabbimden… test esnasında çok sık uyandı bebeğim derin uykusundayken yapılmadı ve odanın kapısını kapatmadılar dışarıdan sesler geliyordu baya bunların etkisi nedir bende bilemiyorum ama inşallah yanlış teşhis yanlış ölçğm yapılmıştır diye çok dua ediyorum 😔
Nbs_d Gkkk çok geçmiş olsun inşallah hatalıdır test nerde yaptırdınız testi her yerde yaptırmamak gerekiyormuş