Gizzy Bebeğinize ne zaman test yaptırdınız ve kesin sonuç aldınız mı? Ben anlayamıyorum artık nolur bir bakın siz ne yaptınız 😢 kızım 7 buçuk aylık, alerji testleri kesin sonuç verir mi ya da daha beklemem mi gerekiyor 😩
Mommyy70 Gizzy yaptırın pozitif cikabilr bu alerjik olduğunu gösterir. Negatif de çıkabilir ama bu alerjik olmadığını göstermez
Alinduru Gizzy her bebeğin durumu farklı oluyor. Küçükken çıkan da var hiç çıkmayan da çünkü bazen gizli alerji oluyor. Kızım4.ayına girdiğinde deri testi yapıldı dana eti çıktı ama diğerleri gizli alerjiydi mesela çıkmadı diyetle bulduk. Bu durumda doktor yönlendirmesi en doğrusu olur önce muayene isterler.
Zeyzey2019_ Gizzy maalesef belli olmuyor. Kızım yedi buçuk aylık falandı yaptırdık testi ama negatif çıktı fakat kızımın çok şiddetli belirtileri vardı. Doktoru biz test sonucuna değil klinik bulgulara bakıyoruz testler negatif çıktığında demişti. Fakat görümcemin kızının bebeği de alerjik daha 4 aylık falandı yaptırdılar bir sürü şeye alerjisi olduğunu öğrendiler.
Gizzy Alinduru kendi doktorumuz zahmetli bir süreç gerek yok bence dedi. Hani deneme yanılma yöntemiyle bulmak istiyor. Bir de şükür kızımın kilo alımı vs iyi ondan çok sıkıntı yapmıyor doktorumuz. Ama ben artık bunaldim cidden, ne yedirsem korkusundan.
Ozgeruya Bizimde alerjimiz var suan sebze dışında hersey yasak glutensiz ekmek yiyorum 22 şubatta deriden test yapilcak