Eymensmomm Kızlar geçen apandist mi diye doktora gittik ağırım vardı iki gündür kan aldı idrar tahlili iğne yaptılar saat oldu gece 4 hala bekliyorduk herneyse idrarda kan cıkmış böbrek taşı veya kum olabilirmiş böyle bir durum basına gelem varmı?
BabyGroot Eymensmomm yönlendirmelerdir illa ki ama bi üroloji ye gitmelisiniz ultrason ya da tomografi çekilmesi gerekir taştan şüpheleniliyorsa
Zeynaa1 Eymensmomm ben kum döktüm 2 hafta boyunca kan renginde idrar yaptım ilk önce bilmediler idrar nornal rengi deydi kan gözüküyor ama neyden belli değil dediler sonra idrar rengi kana döndün agrilae falan derken kum dediler ilaç verdiler üroloji doktoruna gidersen idrar kültürü yapar
Eymensmomm BabyGroot tomografi çekildi canım gece acilde sorun yok dendi sadce tahlilde kn görülmüş adet flnda değilim ve bugün yarın olmcm korktum 🤭🤷♀️
BabyGroot Eymensmomm bende kum dökmüştüm ultrason da görünmedi tomo da çekilmemişti bi kaç gün ağrım oldu bol bol su içtim ürolog ağrı kesici ve antibiyotik vermişti sonra geçti 3-4 gün içerisinde