kirmizitilki Arkadaşlar bebeğinizi gece uykusundan önce saat kaçta uyutuyorsunuz gece kaçta uykuya geçiyor ve kaç kez kalkıyor bebekleriniz
iki_prens_annesi_ kirmizitilki en son 5 6 arasi uyuyor 10 10 bucukda gece uykusuna geciyor sabaha kadar milyon kez uyaniyor malesef sabah da 9 9 bucuk arasi uyaniyor
bayankitapkurdu kirmizitilki en son bazen 4te bazen 5 te uyanmış oluyor. 7buöukta yatardı 8 8,5 a aldım. 2 kere uyanıyor gece.
vebebek kirmizitilki bizim de bu aralar gün içinde 2 uykuya düştü, sabah 8.30 gibi uyanıyir sonra 12 gibi 1 saat uyku, sonra 5,6 gibi 1 saat uyku, gece uykusu 10.30 gibi, gece boyunca da 4 kez falan kalkıyoruz
mirayilknurtolga kirmizitilki en son 4 5 arası uyuyor. Ama öğlen kısa uyuduğu için 1.5saat uyuyor bu uykuda. Akşamda en geç 10 da mamasını içip uyuyor. Gece kalkmıyor. Sabah genellikle 6 8 arası kalkıyor. 1 saat ayakta kalıp ilk uykusuna yatıyor.
becamemom En geç akşam 5 te kalkar ikinci uykusundan. Gece uykusu da 8.30-9 gibi. Gece çok fazla uyanıyor malesef 🤦♀️ her uyandığında emziriyorum. Kimisinde acıkmış gibi lukur lukur emiyor
kirmizitilki becamemom günden güne haftadan haftaya değişiyor bizimki acaba herkesin bu kadar değişken mi çok merak ediyorum 😃
kirmizitilki mirayilknurtolga bı saat uyanık kazası az değil mi ik uykuya üç saat sonra geçmeli diyor uzmanlar
mirayilknurtolga kirmizitilki şöyle ki 7aylıkken bütün uyku düzenimiz bozuldu. Aynı bu dediğim şekildeydi o zamanda tam böyle olması gerekn dönemdi. Diş dönemi uyumak istemedi uykuya direndi. Hiç uyumadan geçirdiği günler oldu. Sonra tek uyku sonra 2 uyku derken 1 haftadır düzeni bu. O ilk uykusunu aslında gece kalkmadığı için uyanıp mama yediği bir saat olarak düşünüyorum ben. Sonra uykusuna devam ediyor. Sonra aynı dediğiniz gibi mesela 9 da güne başlıyoruz, çoğu bebek o saatte zaten gece uykusundan uyanıyor benimki ilk uykusundan. Sonra öğlen 1 de uyuyor onu 30 40 dakika uyuyor sonra 4 5 gibi yatıp 1-1.5 saat uyuyor. Gece kalkıp mama içse belki o ilk uykuyu yapmaz dediğim gibi.