Betul34 Kızlar bebeğim 2 3 gündür sürekli ağlıyor Bi memede susuyor sonra yine ağlamaya başlıyor neyi var anlayamıyorum kakası sulu ishal sanırım çok aşırı sulu değil ama. Sesi kısılıyor artık ağlamaktan. Yoruldum bişey bulamıyorum yapıcak yardım edin
Betul34 elifiii şuan götürme imkanım yok kendi imkanlarımla yapabileceğim bişey var mı acaba en azından şuan için
elifiii Betul34 kaç aylık bilmiyorum ama eger emziriyorsanız bol bol emzirin, eger su verebiliyorsanız kaynatılmış ılıtılmış su verin az az. ateşini de kontrol edin virütik birşey olabilir, en kısa zamanda dr a götürün..
Betul34 elifiii 1 ay 17 günlük ateşi yok sadece kakası sulu o da çok fazla değil sürekli ağlıyor ama meme de duruyor ya da ilgisini çeken birşey olunca susuyor sakinleşiyor
MuallimeAnne Kaka testi yaptırmalısınız bence siz gitmeden de oluyor bebeği sürüklemeyin zatrn oralara evde kakasını yaptıktan sonra yarım saat içinde hastaneye ulaştırın
Betul34 MuallimeAnne bende kaka testi nasıl yapılır diye merak ediyordum doktorumuz isterse bakalım yarın gidicez doktora inşallah geçer yavrum çok ağlıyor kıyamıyorum sürekli memede durmak istiyor ağrısından sanırım