Deneyimsizanne Selam kizlar 17 gunluk bebegim var, sezeryan dogum yaptim ve 10 gunde 8 kilo verdim. Toplamda 13 kilo almıştım. Merak ettim sizler ne durumdasınız buralarda yeniyim 🙂
ilknur06 Deneyimsizanne normal bence emzirmek kilo verdiriyor genelde. 21 kilo aldım 20. Günde 15 kilom gitmişti 4.ayda 21 kiloyu verdim sonuçta
Adnnar Deneyimsizanne 40 ım cıkana kadar 20 kilo gitti 10 kilo takili kaldı gitmiyor 30 kilo almistim zaten 😁
atlasannesi1 Deneyimsizanne Doğumdan eve geldiğimde eski kilomdan sadece iki kilo fazlaydım. Çok normal. Emzirirken alınıyo ama sonra az da olsa. Normal Doğum yaptım bu arada
Daphnemom Normal bebek, bebeğin eşi, suyu derken bi kısım bi anda gidiyor zaten sonra da emzirdikçe vermeye devam ediliyo.
Deneyimsizanne atlasannesi1 Ne güzel ya bende çok istedim normal doğum ama erken doğum olunca sezeryan oldu benim.Guzel gecti ama sonrasinda agrisi cok oldu 😬
E-minee Deneyimsizanne ben de doğumdan bir hafta sonra kontrolde tartıldım 9 kilo vermiştim. Şimdi 4 aylık olduk aşıyla gittiğimiz gün tartıldım 7 daha gitmiş. Ben 18 kilo almıştım hamileyken. Önceki kiloma dönmeme 3 kg kaldı. Ne güzel vermişsin hemen sevin canım. Emziriyorsan daha da verirsin ben hem ondan hem bol su içiyorum o sayede verdim. 🙏🏻🥰
Deneyimsizanne E-minee Bende 4.5 lt su iciyorum gunde, onun cok fatdasi var kesinlikle, hem sut yapiyor hem de vucudu yeniliyor
atlasannesi1 Deneyimsizanne bebeklerimiz nasıl isterse öyle geliyorlar. Sağlıklı olsunlar da önemli olan o
Bktbll Deneyimsizanne bende sezaryan doğum yaptım benimde kilom gitti sutten dolayı bence ve yememe ragmen sut olsun diye kilo almıyorum canım
Begumcan Deneyimsizanne normal, ben de 14 kilo almıştım doğumdan 1 hafta içinde 7 kilo verdim. Ödemle birlikte gitti.
Eliffmomm Deneyimsizanne 12 kilo aldım normal doğum yaptım doğumdan 3 gün sonra 9 kilo verdiğimi öğrendim çok normal 😄
Ef24 Deneyimsizanne doğumdan 10 gün sonra 16 kilo vermiştim. Bebeğiniz, plasentası, amniyon sıvısı ve fazlasıyla ödeminizi atmışsınız 🌺
Agustosbocegi Deneyimsizanne hamileyken 16 kilo aldım. doğumdan bir ay içinde 18 kiloya yakın verdim herkes hasta olmuşum gibi acıyarak bakıyodu 🙈🙈