asyazerenn Kızlar oğlum 1 yaşında doğum parası ve süt parası almadım şimdi başvursam alabilir miyim? Ve nereye başvuracağım
Happygirl8 asyazerenn 5 yıla kadar başvuru yapılabiliyo diye biliyorum 🙆♀️ benim de 7 buçuk ay oldu başvuru yapmadım.. Biri sgk biri sosyal hizmete başvuru yapılıyo sanırım
emation55 Happygirl8 asyazerenn aile ve sosyal hizmetler bakanlığına başvuru yapıosnz form dolduruosnz
Happygirl8 MelegimKizim doğum parasını alırsınız muhtemelen o anneye veriliyo ama diğerini almak için sigortalı olmak gerekiyo galba siz olmasanız da eşinize yatıyo gibi bişey vardı galba 🤔
asyazerenn MelegimKizim canım bildiğim kadarıyla ya eşlerin yada annenin sgklı olması gerekiyor eğer kendi sgk varsa başvurabiliyorsun
Happygirl8 asyazerenn yapılmıyo benim gidesim gelmemişti edevlet üzerinden yazdım sosyal hizmete doğum parası için ama gidip başvuru yapmanız gerekiyo cevabı attı 😄 bi tane forum var onu doldurup pttden sosyal hizmetlere gönderiliyo onu da işleme alıyolar diye okumuştum burda ama onla uğraşmadım..
asyazerenn Happygirl8 evet çok uzun işler zaten bebekliyiz evden dışarı çıkamıyoruz bi güzellik yapsalardı keşke 🙈
CaglaCeylin Bu parayi yurtdisinda yasaip türk vatandasida alabiyormuyuz pttden, gerci az bi para euroya cevirmeye degmez tl olarak kalir geldigimizde ptt almaya hakkimiz varmi?
Happygirl8 CaglaCeylin yurtdışında yaşayan türkler konsolosluğa başvuruyo sanki okumuştum yazıyı ama unuttum 🤷♀️😃