Mom34 Bebeğimin bazen burnu çok tıkanıyor nefes alamıyor, annem tereyağını minnacık sür burnunun deliğine dedi ve denedim iki kere. İkisinde de burnundaki kuru sümük aşağı indi direkt. Zararı yoktur sanırım doğal tereyağı. Sıkıntı yaşayanlar deneyebilirsiniz 🙂
Deletedmom345 Mom34 Benim annemde demişti 4 çocuğunada yapmış.Ama ben asla cesaret edemem.Başka harika bir yol buldum o kuruyan sümükler için ama tehlikeli olabileceği için herkese söyleyemiyorum🙊
Prensesderininannesi Deletedmom345 merak ettim nedir her sabah 5 te tıkanmış burunla uyanıyor kızım ve uykuya tekrar dalamıyor
Mom34 Bursaligelin yoktur diye ümit ediyorum, sonuçta verdiğimiz gaz damlalarinda da bir sürü yağ var😉
elifiii Mom34 yaygın bir yöntemdir aslında ama bakteri ve küf mantarı üreyebilir anlayamazsınız bile. onun yerine naso nem damlalar var, bildiğiniz yağlı bir sıvı. kuruyup tıkanan burunlar için ideal yetişkinler de kullanabiliyor, doktorumuz önermişti.
Cekuli Mom34 steril suya cesaret edemeyip tereyağı sürmek 🤔bilemedim riskli olabilir sonuçta geniz akıntısıyla içeriye gidebilir yani steril suyun hiçbir zararı yok tabi sizin taktiriniz ama bence doktotunuza danışın
Minikadimlar Kaynanam sütünü damlat hapşırınca sümük çıkar diye diretti bi kere de zorla yaptırdı ama fayda etmedi bende maalesef tehlikeli sayılabilicek bi yöntem kullanıyorum kuruyan sümüğe 😔
Cagla Bnim kızında burnu tıkalı oluyo. Tıkalı oluncada öksürüyor. Bende baska bi yöntem buldum. Tencerede kaynayan suyun baya bi yukarisinda tutuyorum buhari onun yüzüne gidiyo 1-2 dk fln tutuyorum hemen sonra serum fizyolojik sıkıp cekiyorum. Sorun bitiyo öksürüğü de kalmiyo 😍
Srpp Mom34 bakteri küf üreyebilir Allah korusun kaş yaparken göz çıkarmayın. Serum fizyolojikle temizlemeyi deneyin