Bora_Mom fatimas27 bende internetten alıyordum birden tavan yaptı fiyat olduğum yerdede hiçbir yerde bulamadım hiçbir markette mecburen aldım acil olduğu için 320 ye 3 numara bizimde :/ neden böyle her yerde bir anda raftan kalktı anlamıyorum
Selenn35 KUMSAL2020 en uygun hepsiburada oluyor bazen migrosta çok indirimli satıyor takip etmekte fayda var
Aytenkrktn KUMSAL2020 bende hiç bi yerde bulamadım int den buldum aldım ama bebeğimin alerjısı olduğundan şüpheleniyorum o yüzden açmadım mamayı
KUMSAL2020 fatimas27 Hım 3 numara için birşey diyemem ama geçende bi eczanede indirim vardı sadece 3 numara kalmış 90 tl idi 900 gr sanırım
KUMSAL2020 fatimas27 Canm hepsiburafdada gördüm haber verim dedim 1800 gr 3 numara şuan 199 tl kaçırmadan al derim 🤗
fatimas27 Bora_Mom aynen ben de oyle oldum uretımde sıkıntı varmıs inan ki hergun ınternetten bakıyorum indirim olursa 3paket alacagım
Aytenkrktn KUMSAL2020 yok bu mama için değil genel olarak mamaları denedim kendi sütüm de de çocuğumda çok aıkıntı yaratıyor kan kaka tahlil vericem ona göre eğer sıkıntı çıkarsa alerjık mama kullanıcaz çünkü bebelac laktozsuz dedim hiç problemleri yaşamadım
KUMSAL2020 fatimas27 Aynen bazı eczanelerle anlaşmalı indirim varmış ben 1 numara ararken hepsinde 3 vardı