Oykmmkrkn Kızlar 3 ay olsuk ve dünden beri meme istemiyor. Kucakta,ayakta denedim zor alıyor idrarı koyu enfeksiyon mu acaba bilmiyorum napacağım şaşırdım.
Tb81 Oykmmkrkn bizde aynıyız yaaa azıcık emip bırakıyor zor tutuyor memeyi 😞 böyle olunca da gece çok sık uyanıyor
Prenses_annesi22 Oykmmkrkn idrardan ziyade kız mı erkek mı bılmyorm da kız ıse akıntısı varmı kontrol edın bızım akıntı vardı sarımsı götürdüm idrar testı yaptılar bulanık dedıler kendı doktoruna götürdüm antibiyotik basladı
Oykmmkrkn Tb81 Müzik açıp emziriyorum biraz emiyor bakalım. Sütün çok mu geliyor canım acaba tazikli ondanda cekiyorlar
Oykmmkrkn Prenses_annesi22 erkek canım çok koyu turuncu gibi idrar anladım bez sayısı artık dolu dolu da değil onu fark ediyorum
Prenses_annesi22 Oykmmkrkn hmm ıstersen bı doktoruna gotur test ıstıcektır zaten sonucuna göre ılac verır yada vermez bıseyı yoksa ıdrar sayısı doyup doymama ıle alakalı olblır bırde mesela bzm kız hergun 5den fzla cıs yapıyor bez degısıyorm tbı ben anne sütü + mama gidiyorum. doktor 5den az cişli bez doymuyordur dedı
Tb81 Oykmmkrkn olabilir canım başlarda hep genzine kaçardı ona da yapacağım bişey yok ki keşke istediği ayarda çıksa süt 😅😅😅
Oykmmkrkn Prenses_annesi22 2 ay önce de götürdüm aynıydı tahlil falan birşey çıkmadı . Şimdi yine olmaya başladı napacağım bilemedim. Doktorlarda sağ olsun ama tam olarak aydınlanamıyorum. Akşam götürücem yine
Prenses_annesi22 Oykmmkrkn götür cnm sor mutlaka da hatta soyle ıdrar tahlılı yapmamız gerekıyor mu dıye