Prens_annesi21 Arkadaşlar bebeğinizin elbiselerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz yenidoğan bebekler için ?
Oyku123 Prens_annesi21 1 senedir duru granül matik kullaniyorum kiyafetleri çok güzel bebek kokusu gibi kokuyor
prensinveannesininguncesi Prens_annesi21 duru granül ve dalin sıvı deterjanını yumuşatıcı olarak da dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum
03032014 Prens_annesi21 duru granül matik 🌸 omo bebek dalin toz dalin sıvı dalan roxy unı baby sıvı baby me denedım duru da memnun kaldm
Ervanurumm Dalinin lavanta kokulu granül deterjanini kullanıyorum memnunum hemde temiz içerikli kokusunda harika 🙂
RNmom20 Minoris kullanıyorun 7 aydır.. kokusuz yumuşatıcı kullanmaya gerek kalmıyo organik bi ürün.. kokusuz olmasını özellikle tercih ettim.. yenidoğan setleri var sitesinde leke çıkarıcısıda süper..
Sema123- Prens_annesi21 granül sabun kullandım koyu renkli varsa aldığın onlar içinde sıvı sabun kullandım dalin marka hepsi yumusatıcı da dalim aldım. Baya araştırdım içeriği temiz markalardan biri
Prens_annesi21 Tşk ederim arkadaşlar benimde aklımda duru granül matik vardı ama sonra dedim belki kullanılmaz. Bebeğe zararlı