mycutebaby Bebeğim gündüz hiç uyumuyor gece uykusunuda 11 gibi yatıyor 2-3 saat uyuduktan sonra sabaha kadar 1 saatte 1,5 saatte bir kalkıyor ya neden anlamıyorumm parça parça uyuyunca bende salak gibi oldum böyle olan varmı düzelirmi 😭😭😭
MiniKaya mycutebaby benim oğlumda yapıyor onu gece saat başı kalkıyor çnkü uykulu emmeye çalışıyor sanırım doymuyo bazen ben emzik verip falan oyalıyorum tekrar uyuyor öyle eğer mesela anneme fln gidrsek orda yoruluyor herkes seviyo falan o gece bi kere kalkıyor
Momcns mycutebaby benim bebeğim de gündüz hiç uyumuyor en gazla 20-15 dk uuuor sonra hemen uyanıyor gece 11 de giderim uykuya geçiyor bıraksam sabah 7 ye kadar uyuyor ama ben saat 3 gibi uyandırıp emziriyprum sonra 7-8 gibi uyandırıyorum bazen kendisi uyanıyor. Gündüzleri uyumadık silin hiçbir iş yapamıyorum 🥺
Eeisitan mycutebaby bizde öyleyiz gündüz uykusu yok denecek kadar az akşam 9 10 gibi uyur ilk başta 2-3 saat uyanmaz sonra saat başı sabah da 6 buçuktan sonra uyumaz ben sersem tavuk gibi oluyorum o nasıl dayanıyor anlamıyorum
mycutebaby Ayyuce101 benimki gündüz uyumaz gece uyurdu zaman geçtikçe huyumu değişiyor anlamıyorum bende
mycutebaby MiniKaya benim annemdede uyumuyor yani bir saati var mesela 11 den önce asla ama asla uyutamıyorum 😢
Ervanurumm Ahh benimki gündüz uyur gece uyumaz hemde kolik 5 ten sonra uyur sabah olunca ben uyandırmasam emzirmek için uyanmaz 4 saat olup uyanmayijca rmziriyorum sonra tekrar yatıyor 2 saat filan daha yatıyor kalkıyor bu sırada öğlen oluyor öyle geçiyor zaman bize uyku yok
mycutebaby Eeisitan aynı ya bide banyo yaptırdım ben bugün uyusun diye uyudu gibi yaptı bende yatmıştım yine kalktı yarım saate anlamıyorum ki neden böyle oluyor . Bende öyle vala aynı benimkinde bir saatte kalkması insanı çok kötü mafediyor