tontisbebegim Kızlar herkse günaydın 🥳 merak ettiğim bişey var. Devlet hastaneleri sünnet yapıyor mu kızlar? Özellikle yakın zamanda istanbulda devlette sünnet yaptıran oldu mu?
azizesurucu tontisbebegim ben en güzeli doğumda yaptırmak diye düşünüyorum bi oğlum olursa doğumda doktorla görüşüp hemen sünnet ettirmeyi planlıyorum inşallah
tontisbebegim Zgkzgk nerede yaptırdın canım memnun kaldın mı? Devlet hastaneleri şu pandemide yapmıyor diye duymuştum da 🙄
Zgkzgk tontisbebegim instagrama drturabulasoglu yazarsan cıkar yaptırıgımız doktor. Biz cok memnun kaldık. 7 aylıkken yaptırdık. 3 gün sonra hic biseyi kalmadı.
Miranefe12 tontisbebegim siz nerde oturuyosunuz istanbulda bende yeni yaptirdim ogluma üsküdar bulgurluda
Feyzaaaa Miranefe12 bulgurluda nerde yaptırdınız acaba nasıl oldu memnun kaldınız mı ve bebeginiz kaç aylık
Miranefe12 Feyzaaaa ümran tıp da yaptırdım 6 aylikti bebegim evet memnun kaldik 3 gune tamamen iyileşti 280 tlye yaptırdık istersen evede gelip yapiyolar
tontisbebegim Miranefe12 ne zaman yaptirdiniz acaba fiyatta değişiklik olmuş mudur ve hangi doktordan memnun kaldınız 🙏🏻