ulkuu_zehraa Kızım Akşam 7de uyandı 12de geri uyudu ve gece 3te uyandı hala oturuyoruz 6 aylık olmasına 10 gün var karnıda tok keyfide yerinde neden uyanıyor acaba?
ulkuu_zehraa TutuKelesh öğlen 1 de uyandı zaten akşam 4 bucuk gbi tekrar uyudu 7de kalktı sonra 12de uyudu gece 3te kalktı hep böyleyiz sabaha karşı uyuyoruz
TutuKelesh ulkuu_zehraa sorun bebekte değil ki. Sorun sizi bebeği düzensiz uyutup uyandırmamanızda. 7de uyanan bebeğin tabi gece uykusu gelmez. Geceden önceki uykusu max 30 dk olması lazım.
yaramaz_bocegim Bizde ayaktayız 1 aylık. 1 buçuktan beri uyanık bu saat oldu. Bende hiç uyumadım haliyle. Ruh gibiyim uyumuyor 😫
DorukMoMM yaramaz_bocegim aaah ah bizde 1 aylığız bizde 2 de kalktık bizde hala ayaktayız gözleri kıp kırmızı oldu gözleri kapalı ağlıyor ama uyuyamıyor bende çıldırmak üzereyim bi 2 saatimiz daha var gibi uyumak için benim sabrım tükeniyor ne yapsam uyumuyor ya
Seselif Anneyim_05 gece gündüz kavram karmaşası yaşıyor muhtemelen onu ayırt etmesini sağlayın büyüdükçe daha cok zorlanırsınız
DorukMoMM yaramaz_bocegim ya bende çözemedim bu beşiğe konunca neden yaygarayı basip uyanıyorlar . Yanı bide hemen gözleri yumdu aman begisine atayım da uyusun demiyorum iyice dalsın diye bekliyorum ki hemen gözleri açmasın ama hemen dikiyor beşiğe konduğunu biliyor
DorukMoMM Elifhakan12 sallamaktan kasitim beşikte sallamak değil kucakta sallayarak unutmam gerekiyor insanın kollarında derman kalmıyor
Ozlmsvn Benimkide 5 aylık her gece yorgunluktan sinirden ağlıyorum 5 aydır uyumuyorum diyebilirim ne zaman düzelecek bilmiyorum Allah yardımcımız olsun sabrımız bol olsun
Roseses Geçmiyor anam bu uyku sorunu doğduğundan beri uyku problemimiz var 26 aylık kızım gece 1 de uyandık saat 5 i geçti ayaktayız çözümünü bulan bana da soylesin 😭😭