SemraHakan SemraHakan Şurup u almistim ama acmamistim hic..bugun açınca cok koyulasmisti kaşığı dokmek icin ters cevirdim o halde bile dökülmedi..
Mom091 SemraHakan doktorlar fitili en son çare kullanın diyor zaten. Şurup hakkında bilgim yok. Skt’sine baktınız mı?
SemraHakan SemraHakan Ki normal ates düşürücü agri kesici suruptu…beden olur ki ..acilmamis şurup neden katilasir..Carpol cardi ondan verdim, carpol un akışkanlığı normaldi.
SemraHakan Mom091 2023 diyor kuzum..balgam baslangici vardi atesi 37 ama vücudu aşırı sıcak, 2 dis birden çıkarıyor, asiri ağzı kokuyor,yanaklari kıpkırmızı, bisey yemiyor dünden beri..🤦♀️🤦♀️🤦♀️
SemraHakan Hasfa kuzum buzdolabina koymuyorum..oda sıcaklığında oglumun ilac kutusu var kendi kıyafet dolabinda muhafaza ediyorum..normal değil yani boyle olması..kasiga dökmeye çalıştım ters cevirip salliyorum banamisin demiyor…aldim açılmamış paketti yeni actim..buzdolabinda saklanması lazimda şurup un benim mi haberim yok🤦♀️🤦♀️
Mom091 SemraHakan dolapta mı duruyordu peki? 37 çokta yüksek değil aslında. Ağzı kokuyor diyorsunuz belki boğaz enfeksiyonu olabilir. Ateşi düşer ve yine çıkarsa büyük ihtimal enfeksiyondur. Çok geçmiş olsun🙏🏻
Hasfa SemraHakan yok canım belkş senin değil eczane veya depoda bi sıkıntı olmuştur ona istinaden dedim 🌺
SemraHakan Mom091 kendi kıyafet dolabında 8lac kutusu var(hametan,sudokrem, burun aparati surupu..) nasil bozulur bilmiyorum..yarin ilk is gitmek olacak doktora insallah bir sıkıntı çıkmaz ama bizde şüpheleniyoruz bogazinda bir enfeksiyon ya da iltihaptan..
Mom091 SemraHakan şurubun kutu üzerinde kaç derecede muhafaza edilmesi gerektiği yazıyordur. Şimdi kış vakti evler sıcak. Belki sıcaktan bozulmuş olabilir
SemraHakan Hasfa hic aklima da gelmedi kuzum açılmış ve beklemis olsa derim birkac ay once açtım ondan olmustur diye🤦♀️🤦♀️
Demetbulut SemraHakan gecen oglum hastalaninca doktor ilac yazdi eczaneden aldik baya koyu kivamliydi hemen eczaneyi aradim sordum hava soguk oldugu icin ve bazi ilaclarda kivam koyulugu oldugunu soyledi
SemraHakan Demetbulut doktora gosterelim ona gore atarız dedi esim aksam..1.5 saat sonra randevumuz var şükür bakalim hem ogluma hem de şurup a ne diyecek..