Zuleyha61 Ek gida da yulaf ezmesi.kullanan var mi ben bir yerde gormustum veriliyordu ama.sonradan dusundum acaba bu yulaf ezmesinin.bebekler icin olani var mi yoksa.bildigimi. yulaf ezmesi mi.kullaniliyor offf bu ek gida kafamda deli sorular 🤷♀️
Purple13 Zuleyha61 bebek için ayrı varsa bilmiyorum normal yulaf ezmesi kullandım hep marketlerde olanlardan.
Bgmbgmbgm Zuleyha61 ben kullanıyorum.orvital Organik yulaf ezmesi. Tabi sütle değil suyla pişiriyorum.. tahin pekmez biraz yoğurt , ceviz ve kuru meyveyle tatlandırıyorum mis😊
BirVeraAnnesi35 Zuleyha61 Eti lifalif kullanıyorum ben kızıma migroslarda falan satılıyor görmüşsünüzdür onu robottan çekip un haline de getiriyorum öyle kullanıyorum
Zuleyha61 Bgmbgmbgm bende marketten aldm da iceriginde guluten iceriri yaziyor kafam karsti sizinkinde yaziyor mu bir bakarmisiniz guluten iyi bisi degil die biliyorum yani gulutensiz yulaf ezmesi var midir ki
Bgmbgmbgm Zuleyha61 benimkinde de var alerjen uyarısı gluten içerir diye.. çölyak glütensiz yulaf ezmesi yazarsanız internette, satılıyor öyle tercih edebilirsiniz.