Ebrmom Süt artırmak için en iyi yöntem nedir acaba ? Hiç sütüm yoktu (az dı ) bir anda bunu kullandım artmaya başladı dediğiniz ? Ben papatya ,anason,melisa,rezene çayı aldm aktardan onu deniyorum daha ilerleme yok tabi da 1. Günüm
03032014 Ebrmom uykuuuuu bol su komposto bulgur pilavı tahın helvası bıde gece yatmadan humana emzıren anne çayı ıcer yatardum sabaha taş gıbı dolardı hatta mastıt olmuştum
Giizz Ebrmom bestlak damla arttırdı 1 çay bardağına 20 damla gğnde 3 kez içtim bol sıvı ve yemeye dikkat ettim. Ama şöyle sütüm vardı doğumdan birkaç gün sonra biraz üzüntü stres yaşadım mastit oldum sonra o düzeldi tamam sütüm geliyor dedim azaldı. Doktorum bu damlayı önerdi
Gulfemgokcenesat Ebrmom benımde sütüm azdı doğum olduktan sonra ne yediysem mecbur mama vermiştim. Sonra hergün tahibli helva rezene ve hurma yedim sabah akşam sonralarında sütm çoğaldı ve mamayı 2.ay da bıraktım 🙏 zamanla beslenmen iyi olurda ve düzenli kullanırsan bu rezeneyi falan geliyor canım 🌺
pogcayanakannesi Ebrmom eşim gecenlerdr kuru meyvelerden olusan bi paket almis. Kuru incir,kayisi,erik bidr uzum vardi içinde. Onu kaynatip ictim yaklasim 1 lt. Ve sutumde farklilik oldu cok sukur şok marketten almıştı. Onu içebilirsin kaynatip