Deletedmom324 Nugget coook erken ama daha. 10 gun demissiniz. 5 ay oldu bizim yanindan surtune surrtune geciyorlar ama fazla yakinlik kurmuyorlar. Herseyin ilaci zaman 🤗
Deletedmom324 Esiladuru sahiplenseniz belki bulursunuz. Plastik siselerin icin de getiriyor hayvanlari :( her zaman sahiplenmeden yanayim. Yardim da ederim 😊
eylulb denizyildizi oyy maşallah kuzuya darısı başımıza daha 27 günlüğüz biz de görürüz inşallah o günleri 🤗🤗🙏🏻
Smhaylsz Hande bana da ilim iki yıl önce vefat eden bi tanıdığım söylemişti kuranı ezbere bile ilimli bi dedemizdi ve başkaları da söylemişti bide nazarla ilgili şöyle demişti bi eve giriyorsanız o evde çok mayışıyorsanız üzerinde nazar vardır demişti
giz Bizim de evimizde bi tane kedimiz kapi onunde 2 kedi 2 kopegimiz var. Kizim daha 1 ay 18 gunluk ama evdeki kedimle cok iyi anlasiyorlar. Hamileyken kedim kucagima yatar kizim tekmelerdi simdide aynilar 😍 ben kizimin yanindaysam kedim yerine gecip yatiyor ben odadan cikinca kizim uyanirsa kizimin yanina yatip onu uyutuyor 😍 asilari bakimlari tam oldugu icin uzak tutmuyorum arkadas olarak buyumelerini istiyorum. Biraz daha buyuduk mu kapi onundekileride sevmeye baslicak insallah kizim
Turkanikra Deletedmom324 e Deletedmom324 hergun ev supurulmez. Sadece kedi ve köpek beslenen ev süpürülür bende köpekle büyüdüm babamın evinde 6 sene köpek baktım konu bu değil ve herkesin düşüncesi farklı anlatabiliyor muyum..?
Deletedmom324 Turkanikra onu diyorum iste. Hayvan sahiplenirseniz hergun ev supurursunuz diyorum. Anlamadim niye bu cikisiniz?
iremby Deletedmom324 salona goturuyorum arada odayı havalandiriyorum. Evimin diger odalari soguk oldugundan pek goturmuyorum