EgeMeva Bebeğim 14 aylık olcak günde iki uyku yapıyor ama geç yatıyor 11..12 ye doğru kaçta yatarsa yatsın 8.30 da alarm gibi kalkıyor gündüz uykuyu alıyor tek uyku için erken mi tek uykuya geçmek istiyorum en azından erken uyur
BeyzaLivaLeyla EgeMeva bende 14. Ayda geçmeye başladım 1 ayda alıştı zaten bazen 2 uyku bazen tek uyku yaptım devamlı uyumasın diye oyaladım şuan 16. Ayımızdayız tek uyku yapıyoruz 9.30 gibi yatıyoruz sabahta 9 gibi kalkıyoruz ama benim şöyle bir problemim var 6 tane dişi birden çıkardığı için gece devamlı uyanıyor
Cerenaslan EgeMeva Benim ki 11 aylık ve nerdeyse bırakmak üzere. Çok zorluyorum bırakmaması için ama bu hafta 2 kez tek uyku yaptı. Mesela dün gece 9 da uyudu sabah 6 buçukta kalktı 10 buçukta uyudu 12 buçukta kalktı ve akşam 8 buçuğa kadar asla uyutamadım. Napıcam bilmiyorum🤷♀️
Mom16 EgeMeva 13 aylık 2 haftadır tek uykuya geçti. 2 uyku yaptığında 2. Uyku 6 gibi oluyordu o yüzden geç uyuyordu. Şimdi 7.30 gibi uyanıyor 12 gibi öğlen uykusu uyuyor 1.5 saat 7.30 8 gibi uyuyor. Tek uykuya geçince daha iyi oldu.
Mickeymouse44 Benim kızımda 15 aylık olmak üzere hala 2 uyku yapıyoruz gece çok uyandığı için ikinci uykuyu uyumazsa sürekli meme diye ağlıyor durmuyor tek uykuya geçse ne iyi olur