EbruSarper Dun gece 37.7 olmuştu bugün de 38 arkadaşlar. 2 ay 27 günlük gülüyor ediyor ama ateşi var usuttuk glba 😑 eklm yerlerine bez koyuyorum 😑
Thesra EbruSarper Çok geçmiş olsun canım ama ortalıkta salgın var bir doktora götür istersen inde rahat eder hem belki çok ilerlemedende önüne geçmiş olursunuz hastalığının
Eagil Gotursen bi dert goturmesen bi dert ben 37.5 la goturdum cunku daha once bebegim ates yuzunden yogunbakimda kalmisti 1 hafta korkuyorum o yuzden hemen kan idrar tahlili istiyo delik desik ediyolar cocugu atesi mi var acaba diorm olctuler 37.5 dereceyle bilemeyiz tahlil bende kafayi yiyorum ya
handedncl Canımmmerhana aynı durumu ben yaşadım ani şekilde 37.5-38.5 ateş başladı. 3 ay 18 günlük acike götürdüm menenjit dedi yatış veriyordu oğluma dedim saçmalama. Çıktım ordan başka bir hastaneye gittim gece 3 te kendi doktoru nöbetöi değildi çünkü. Orda da kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon çıktı kanda. Ertesi gün kendi doktorumuza götürdüğümde şuan 6. Hastalık salgını olduğunu 72 saat beklememizi , 72 saat sonra ateşin sona erip ertesi gün dökünüt başlayacağını ve onunda 72 saat yani 3 gün süreceğini söyledi. Nitekimde tam dediği gibi oldu 3 gün ateş 3 gün döküntü sürdü.
handedncl 4 ay öncesi ateş tehlikeliymiş o sebeple menenjit dediler ama çok şükür çıkmadı. Bebeğin çok küçük sakın calpol verme. Ben 8 saatte bir ateş arttıkça paranox fitil yarım olarak attım. Günde 4-5 kez ılık su ile duş aldırdım ve eczanelerde satılan ateş düşürücü jel bantlar var bebekler için onu kullandım.
EbruSarper Kızlar bugün gittik Acile idrarnda yok denecek kadar az enfksyon var dedi serum verdi fitil itti gönderdi. Ateşi hala aynı 37.5 lerde
handedncl 0-5 arası ise bu enfeksiyon yok demk yani. Bizim 9.97 çıkmışken serum ya da antibiyotik vermedi doktor. 6. Hastalıksa enfeksiyon var gibi gözükür ve fitil hariç hiçbir ilacın yararı olmz. Keşke hemen serum verdirmeseydiniz. 72 saat ateş normal gözüyle bakılıo