Alyatrd Merhabalar 🙋🏼♀️ Bebeğim gece emdikten sonra uykuya dalıyor , yarım saat geçmeden uyanıyor inliyor gazdan sanırım , gece gazını çıkarmak istediğimde de uykusu dağılıyor . Siz neler yapıyorsunuz
Araseymen Alyatrd gaz damlası kullaniyormusunuz canım.sen kendinde kullan anneler için olan gaz damlaları var sen içersen sendeki gaz bebeği etkilemez etkilesede hemen çıkarır çok sorun teşkil etmez.
MiniKaya Alyatrd sırtına vurarak değilde ovarak deniyebilirsiniz yada yatağına yatırıp karnını ovabilirsiniz hem uykusu dağılmamış olur
tuval Hemen yatağa yatırmıyordum o aylarda omuzda dik bekliyorduk sırtına vurmadan masaj yapardık hemen yatırmayın
Araseymen aksam_ fit&alive gasicon bitkisel gaz giderici google yazın ordan tüm detay ve yorumlara ulasabilirsiniz benim çok işime yaramıştı.
Araseymen Alyatrd senden bebeğe gaz geçmemesi için senin kullanacağın: fit&alive gasicon bitkisel gaz giderici Bebek için düşünürsen:biogaia gaz damlası bu ikisi hayat kurtarıyor resmen 🥰
Araseymen aksam_ içilebilir tamamen bitkisel hicbir yan etkisi yok zaten ben bunu doktora sormadan kullandım araştırdım kendim buldum çokta iyi geldi bize.
Yazmakyokk Yatmadan önce özellikle gaz damlalarını içirmeye çalış canım. Gazını almadan yatırıınca maalesef uyanıyorlar. Ben o kadar gaz damlası denedim ama kızıma relactaz nurse harveys iyi geldi.