canzuu Arkadaşlar 5,5 aylik bebegim bastirmaya calistigimda ayak ucuyla basiyor parmaklarını balerin gibi yapıyor asla normal basmiyor, sonradan duzelir mi
-PembePanterMom canzuu knka ben 9 aylıkken yürümeye başlamışım ve sadece parmak ucunda gidiyormuşum 😂😂 hala balerin gibi yürüyebiliyorum 😂
canzuu 03032014 bakiyorum bizimle yasit bebeler normal normal basiyor, bizimki balerin misali duruyor😄
03032014 canzuu basmasa bıle normal daha cok küçük annesı benım kız 1 yasında ayak ucuna basıyor yenı yenı yürüyor oyle duzeldı bıde yurutec tavsıye etmem daha cok tetıklıyor
aylas Düzelir cnm bende hep öyle yürüyecek sanmıştım sonra tek elinden tutup yürütünce normal basmaya başladı☺️☺️
mertinannesi_ canzuu benim oğlum 11 aylık hala oyle basıyor yurumeye başladığında düzeliyor merak etme
Deletedmom_56 canzuu Benmki 9bucuk aylık. Hala arada ucuyla basıyor. Bazen de düz. Canı nasıl isterse. Yani istediğinde düzeltebiliyor korkmayın☺️
canzuu Aysnrblghn yaa oyle iyi anlıyorum ki seni, ben de oyleydim keza hala öyleyim :D zaten evhamli bi tipim artik iyice pimpirikli bisey oldum çıktım:D