esraskrdn Mucizem_0809 Hadi inşallah gönlünüze göre bulursunuz bende çok yoruldum almam lazım artık 🤦
Mucizem_0809 esraskrdn inşallah sizde alırsınız önceden idare ediyodum ama çocuk olunca daha çok lazım oldu biraz biriktirdim biraz annemlerden isticem gerisinide tamamlasın artık napim kışın löp löp götürüyo yazdan hazırlananları
esraskrdn Mucizem_0809 Ve im eşim al diyo aslında ama dışarı çıkıp gezmeden internetten bakarak alamadığım için sürekli kaliyo. 1senedir fiyalar en az 500 yükseldi😔
ayazasaf Aldınız mı bilmiyorum ama A++ olanlardan aşağısını almayın bende şu an 1 büyük buzdolabı 2 tanr 7 çekmeceli buzluk var ama elektrik faturasında deli fark yok. Annemde eski tip sandıklar var bana gelenin 1,5 katı geliyor onlara
Esmanur16 Mucizem_0809 Bosch üç raflı olandan kullanıyorum memnunum şuan fiyati nekadr biknihorm ama eltimde Bosch yedi katlı olandan kullanıyor memnun
ayazasaf esraskrdn Serie | 4 Solo Derin Dondurucu 176 × 60 cm Kolay temizlenebilir Inox GSV33VIE0N birisi gri birisi beyaz benimkiler defrostlarda rezistanslar görünmüyor. Kendi kendine buz kırma özelliği var benimkinin 2 rafında rezistans var onlar buz bağlıyor ama senede bir çözdürüp temizliyorum. Hiç zor değil ben çok memnunum epey oldu kullanalı