Cinarefe Bebeğim 5.5 ek gıdaya başladım ama bebe buskuvisi meyve gibi şeyleri çok güzel yiyor. Sebze verdiğim zaman yemek istemiyor Her seyi denedim bilginiz varsa yazabilir misiniz
mirayilknurtolga Cinarefe doktorumuz önce sebzeler ve yoğurt demişti. 5aylıkken başladık ek gıdaya doktor takibi ile. 6aydan önce kesinlikle meyve yok demişti. Vermedim. Şu an çok güzel sebze yiyor. Bir süre meyve ve tatlı bir şey vermeyin. Zaten ek gıda tadım dönemindesiniz. Daha sonra tekrar sebze ile denemelere başlayın derim.
Gunes55 Cinarefe diger yediklerine gore tatli gelmedigi icin yemiyordur belki. Havuc kabak gibi tatli sebzeleti de mi yemiyor. Eger oyleyse yediklerinin icine azar azar sebze katin zamanla alisir miktari da artirirsiniz
Cinarefe mirayilknurtolga ben yoğurt ve sebzeyle başladım yoğurdu yedi sebzeyi yemedi az az yedi. Zamanla yer inşallah :(
Ceya Cinarefe sebzeyi yoğurt yada labne ile vermeyi deneseniz , yada sebzelerin için bir iki adet gün kurusu ekleyin hem kabız olmaz hem tadlandırır
Begonvillll Cinarefe meyve vermeyin canım. Ben iki kere tatırdım bir daha vermedim. Tadını unutsun şart değil meyve yemesi ilk aşamada
Papt_ya Cinarefe sade sebzeleri sevemedi benimkide 6.5 aylık ama kıymalı mamalara geçince daha iyi yedi.
bluekoala Cinarefe ben oğluma hep sebze verdim aşırı sebzeci bizimkide hiç meyve yemez. Bende meyveden muzdaribim
Asuuu Tatlı şeylere alıştığı için olabilir öncelikle sebze den başlamanız gerekir Di ama zamanla sever iştahlı bir bebekse zamanla her şeyi her 5.5 ay ek gıda için biraz erke. Hele de bebe bisküvisi zaten çok saglıksız