Asellimm Bebeğini bi türlü uyutmayı başaramayan anneler ne gibi çözümler buldunuz gündüz gayet güzel uykuya geçen bebeğim gece uykusuna geçerken çıldırıyo ne ayakta ne kucakta ne beşikte asla uyutamıyorum
Rabia369202 Canım gece uyutmaya hazırlanırken loş ışık tutun odayı televizyonun sesini bir tık kısın daha kısık sesle konuşun ben o şekilde uyutuyorum ama gazı falan varsa biyeri ağrıyorsa bunlarda işe yaramaz tabi inşallah mışıl mışıl uyur bebiş 🤗🥰
Asellimm YesimNil 5 gün sonra 7 aylık olucak canım atak haftasının bitmesine 5 gün var ama bayadır böyleyiz
Asellimm YesimNil Önceden o kadar güzel uykusu vardı ki kendi kendine uyurdu 7 saat kesintisiz uyurdu ama çok değişti sanırım yeni bişeyler keşfettiğinden bide anneden ayrılma korkusundan olabilir başka bişey gelmiyo aklıma
YesimNil Asellimm destekle uyuduğundan oluyordur bence atak bitince desteği yavaş yavaş ağlatmasan kesmek lazım
Asellimm YesimNil Kendimi bı anda sallarken buldum daha da bıraktıramıyorum uykuya geçişleri çok zorlaştı ha bide 2 tane dişimiz var bunun etkiside var tabi
Asellimm YesimNil Bazen 2 bazen 3 uyku yapıyor gündüz uykuları biraz daha uzadı ilk uykusunu 2 saate yakın uyuyo artık rahat uyutuyorum ama ondan sonraki uykularında çok zorlanıyorum