Cansualmina edaslantrgt valla bende öyleyim cnm boğazım aciyordu aile hekimi sprey yazdı baya geçti boğazım şimdide burnum akıyor ıhlamur nane limon sirkeli su ne bulduysam içiyorum insllh sabaha geçer
edaslantrgt Cansualmina inşallah canım. spreyin adı ne. bende bal tarçın limon yapıp içtim sanki ii geldi sonra yine aynı oldu
GamzeNazli35 Nane limon içtim bol bol. Kaynar suya taze nane atıp buharına koydum kafamı.bide Bal sıcak su ve limon çok iyi geldi
Minty GamzeNazli35 nane limon emzirirken süt azalttığını duydum ama korkuyordum içmeye bi sıkıntı yaşadınız mı
Berininannesi07 Ben hem nezle hem faranjit oldum arka arkaya acile gittim serum falan taktılar parol du o da zaten emzirdiğim için bir de emzirenlerin de kullanabildiği antibiyotik yazmıştı doktor tabi doğal yöntemler bitki çayları düzenli beslenme de çok önemli
Hibou Doğal hiç bişey fayda etmedi artı faranjit olmuştum o yüzden acile gittim antibiotik ağrı kesici sprey gargara verdiler 2 hafta sürdü ama. Maskeyle emzirdim hijyene extra dikkat ettim kızıma bulaşmamıştı