maggie Merhaba 2 aylık bebeğim var sütüm hiç o kadar çok olmadı mutlaka mama vermek zorunda kalıyorum sabah sağıyorum 80 cc çıkıyorda öğleden sonraya kadar sütüm olmuyor bir daha nasıl artıracağım ben bu sütü 🥺🥺 mama vermek istemiyorum ama mecbır veriyorum bebeğim doymuyor
Prens_annesii maggie canım bol sıvı tüket hoşaf su felan bide kuru dut incir hurma bunlar bende işe yaradı çok şükür ama bünyeden bünyeye değişiyor tabi rezene çayıda içebilirsin deneyerek anlayabilirsin ancak
atlasannesi1 maggie sütünüzün olmadığını nerden anlıyorsunuz. Göğsünüz yumuşak diyeyse eğer çok normal. Benim de on haftalık oğlum var sadece gece fazla uyursa sert olur göğsüm. Ama kilo alımı çok normal şükür. Emzirin bol bol ve su için.
Seyma60 Canım roka, tere otu, böyle yeşil yapraklı sebzeler ve su iç bol bol ama düzenli yap bunu. Benm sütümü arttrdı bunlar. Ben de cok araltrdım aktardan almadığım şey kalmadı çay falan yapıyordum bi işime yaramadı onlar
Seyma60 atlasannesi1 canım benm göğsüm de yumuşak olunca kızm tutuyo memeyi cok olacak yoksa ağlıuo devamlı kendimi geri atıyo. O yüzden de böyle süt arttrmak için seylere basvuruyorım. Bi de emdiği sütü geri getryo o kadar emdiği için
Giizz maggie memeden emzirin biberondan vermeyin sütünüzü. Bestlak damla kullanın sütünüzü arttırır 1 çay bardağı suya 20 damla günde 3 kez için. Bol sıvı koyu yeşil yapraklı sebzeler yiyin tatlı yiyin. Bebeğiniz uyuduğunda sizde uyuyun dinlenin süt yapar bunlar