Alpiskooo Hanımlar bebeğinizin kulağının yatma şeklinden dolayı yamuk oldu mu sanki bizimki kepçe oluyor gibi biri bu durum geçici mıdır acaba önlem gerektirir mu siz nasıl müdahale ediyorsunuz kulakları kepçe olmasın diye
Aysnr008 Alpiskooo biZimkilerde erkekçe oldu biraz. Oğlan çocuğu evde bir iki gün bandana taktım kendi istemedi. Artık duyuyor ya ona da şükür diyorum
ebgencer Alpiskooo bizim de oluyor hafif kıvrılıyor dışa doğru, geçici diye düşünüyorum ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum 😬
ilahiyatci_Mom Alpiskooo yapısık minik kulaklarını sol tarafa yatarak tek taraflı büktü ve sol kısım kepçe gibi kalkık biraz o kadar mücadele ettim ki yani bu mücadeleyi kpss lisansa versem suan atanmıstım çareyi şapka takmakla bulduk onuda gece hep cıkarıyor ama gündüz hep tepesindeym 😁
Alpiskooo Bi defa düzeltmek öyle durmuyor ki sürekli hareket ediyor düzeltmek de basetmiyor ınsaallah düzelir
Aysunn327 Ayni bende o konuda muzdaribim 😑kepçe olduk.. bandana taktım ama uyumuyo onunla huzursuz oluyo.. Sadece gündüzleri takıyordum.. Geceleri boynuna fln düşer diye hiç takmadım.. Onu da bıraktık
ilahiyatci_Mom Alpiskooo mesela yan yattıgında artık hemen katlanmıypr kulagı yavas yavas fark ediyor