Minikcasper01 Kızlar 1 ay 6 günlük bebeğim 2 saatte 1 besliyorum ne zamana kadar böyle yaptınız siz? Yoksa gece ne zaman uyanırsa mı beslediniz?
Happygirl8 Minikcasper01 3aya kadar böyle yapıp sonra uyanmazsa 4saatte bire çıkarabilirsiniz geceleri 🙆♀️
aybars97 Minikcasper01 40 ı çıkana kadar gündüzleri 1.5 saatte bir geceleri 2 saatte bir emzirdim. Şu an gündüzleri ne zaman isterse geceleri de 3 saatte bir emziriyorum
Solyanim Minikcasper01 Doğduğunda 2 saatte bir emziriyodum .Daha sonra kendisi alıştı sanırım ben uyandırmadan uyanıyordu emmek için .1 yaşına girdi geceleri hala 2 2 buçuk saatte bir kalkıyor alışkanlık oldu sanırım 😑😊
Melankoli 40 gun veya 2 aylik olana kadar geceleri 3 saatte bir uyandirdim, gunduz ne zaman isterse meme verdim. sonrasinda ne zaman uyanirsa kendi haline biraktim.
Minikcasper01 Solyanim o düzene alışmış sanırım zaten bi düzen tutturana kadar uğraşıyoruz sonra onu başka düzene geçirene kadar uğraş hep bi uğraş😅
Solyanim Minikcasper01 aynen valla öyle 😊napalım ya sağlıkları iyi olsunda bunlarda geçer eninde sonunda .Onların istedikleri gibi olsun 🌿