Deletedmom0099 kızlar 7.5 aylık kızım var. similac kullanıyorduk ama çok az kilo aldığı için değiştirmek istiyorum. bebelac - bebelac gold - sma optipro bunlardan hangisini önerirsiniz?
Nuhelif Deletedmom0099 bebelac gold kullanıyodum çok iyi ama piyasada şu an yokmuş bebelac aldım çok fazla gaz sorunu oldu
1-2 Deletedmom0099 bende bebelac cold kullanıyodum çok memnundum ama bulamıyoruz artık. Sma’ya geçicem oğlum 8,5 aylık
Deletedmom0099 Nuhelif 1-2 Minasu ilahiyatci_Mom Kaan01 hepinize teşekkür ederim kızlaar, sma alıcam insallah memnun kalırım ☺️
ilahiyatci_Mom 1-2 doğdugundan bu yana kullanıyoruz memnunum ama benm bebğim biraz tuvaletini geç yapıyor doktorlara sorduk ama mamasınıda değiştirdim bi dönem yapısalmıs kabız yapmıyor bence güzel doyurucu hipp denedik midesi kalkıyodu emerken
Oznurmerdn Deletedmom0099 sma optipro. Benim bebegim prematüre dogdu 2169 gr dogdu 1 aylikken 2400 gr dı. Sma optipro kullanmaya basladim bebegim suan 3 aylik 4860 gr.
Baharuras-21 Oznurmerdn cnm benim bebeğimde öyle doğdu 7 aylık olduk kilosu 6 kilo sınırda dedi doktor bebelac gold kullanıyorum 4 saatte 90 ml içiyor az içtiği içinmi kilo almıyor mamadan mı anlamadım bi ara sma kullandım ama yeşil kaka yaptırdı