Ulviye1607 Anneler bebelerinizin kumanda telefon merakını nasıl giderdiniz. 8 aylık bebeğim. Çok seviyor kumandayı telefonu. Eline verdim mi agzına sokuyor mutlu oluyor. Eminim başınıza gelmiştir.
416767 Ulviye1607 bnimki 15 aylik kumandaya basiyor kanallari kapatiyor falan vazgecirin sonra hiç vazgeçmez benimki acayip telefoncu ve kumandaci🤷
Zelisblt Ulviye1607 kızımın telefona merakı yok ama kumandaya bayılır, bide alır eline televizyona yöneltip basıyor ya 😍
annesinin_kizi Ulviye1607 benim kızım da aynı 8 ay 4 günlük Önüne kumanda kendi oyunvaklarından koyuyorum kumandayı alıyor ve tabi direk ağzına alıyor
Hibou Bizimkide çok meraklı asla vermiyorum mikrop yuvası başka birinin evinde de ister diye aklım çıkıyor telefon uzatanlari da sert bir şekilde uyarıyorum
Ulviye1607 123401 tüh oda işe yaramayacak en iyisi bizm kumandanın aynısından alayım da temiz temiz onla oynasın oynamak istediğinde
Mom0909 Ulviye1607 7 aylıgız telefon kumanda görünce cıldırıyo görüntülü konusursak sürekli bagırıyo telefonu istiyo asla vermiyorum dikkatini dagıtıyorum ama yinede cözüm bulmak lazım