Merhaba kızım 4 aylık memeye gelir gelmez hatta emzirme pozisyonu alınca bile ağlıyor kucakta zıplayarak gezerek her yolu denedim Şarkı eşliğinde de denedim asla emmiyor ağlıyor sadece uyku sersemiyken emiyor ama aç olduğu zaman uyumuyor da mama veriyorum biberonla aç kalmaması için ya da sütünü sağıp veriyorum biberonda diliyle ittiriyor çok zor alıyor zar zor içire biliyorum kaşıkla ise kabul etmiyor ve çok zor oluyor Ne yapacağımı şaşırdım çok üzülüyorum sanki Kızım beni artık sevmiyor istemiyormuş gibi geliyor Sanki ben ona zarar verecek mişim gibi emmi pozisyonu olur olmaz kendisini geriye doğru atarak ağlıyor ve çığlık çığlığa bağırıyor emzirme danışmanlarından yardım alacağım ama çok yüklü miktarda para istiyorlar bir saatlik danışma ücreti olarak 300 350 lira diyorlar siz de biliyorsunuz ki yani şu an bu devirde bu para çok büyük bir para Ama bu şekilde de psikolojim çok etkileniyor bu şekilde sütüm de az olacak diye korkuyorum Ne olur bana yardımcı olabilir misiniz Ne yapmam gerekiyor Ten tene temas da denedim sadece duşta emzirmeyi Denemedim Onda da korkuyorum kayar Elimden bir şey olur diye emzirme pozisyonu olarak yatarak denedim kabul etmiyor İlk başlarda Attack olarak düşünüyordum ama neredeyse 1 ay olacak bu şekilde meme reddi olduğu zaman bebekler gecede emmez mi bu durumu yaşayan var mı Ne olur yardımcı olun Teşekkür ederim