AlyaAsrin İy akşamlar kızlar, 1 aylık kızım var bi kaç gündür gaz sancısı ve kakasını yaparken zorlanma yaşıyor baya ıkınıyor. göbek deliği şişmiş acaba göbek fitiği midir yoksa zorlandığı icin mi böyle oldu ??
Mu-Mi AlyaAsrin fitik olabilir canım benim kızımda da vardı gazi olunca daha belirgin bi şekilde cikiyodu
Purely AlyaAsrin evet fıtık zorlanıyor ondan oluyor sen mümkün olduğu kadar ağlatma. Geçer merak etme
Zuzua AlyaAsrin gibek fitgi olmustur cnm.bi arkadasimin bebegi disari dogru 5 6 cm kadr cikmisti doktrlari zmanla duzeleck demis. Bu arada gaz icin neleryapiyorsunz 😓
K1996 AlyaAsrin göbek fıtığı olabilir doktor düzelir kendiliğinden dedi ağladıkca daha cok şişti gazlı bi bebekti zaten canım 1 yasına yaklaşmıstı düzelmedi sargı bezi aldım eczaneden hava alanlardan 1 TL yi güzelce ne sardım ona göbek deliğine ezcaneden aldığım bantla yapıstırdım 15 gün içinde düzeldi
Daphnemom Göbek fıtığı olmuştur benim kızım da 2 aylık ve aynı şekilde şiş göbek deliği. Acı veren bi durum değilmiş büyüdükçe düzeliyormuş.
K1996 Daphnemom büyüdükçe düzelmiyor canım 1 yasına yaklaşmıstı düzelmedi sargı bezi aldım eczaneden hava alanlardan 1 TL yi güzelce ne sardım ona göbek deliğine ezcaneden aldığım bantla yapıstırdım 15 gün içinde düzeldi
AlyaAsrin Mu-Mi Resmini Atabilirim isterseniz ya korktum bi an internete kötü şeylerde yazıyor yok bağırsak düğümlenmeli filan
Mu-Mi AlyaAsrin at canım ama korkulcak bisey yok kendiliğinden geciyo benim kızımda doğuştan vardı 2. Ayında birden geçti gitti
AlyaAsrin Mu-Mi [url=https://hizliresim.com/YIbzTT][img]https://i.hizliresim.com/YIbzTT.jpg[/img][/url]
Mu-Mi AlyaAsrin seninki hafif benimki baya şişti o rasi genede için rahat etmesi için bi doktora götür istersen ama fitik gibi duruyo korkulcak bi durumu yok doktor kendiliğinden geçer dedi öyle de oldu geçti gitti hatta içinden seste geliyodu sizde de varmi ses hatta zamn zaman kanama alıntı da oluyo doktor tamamen normal dedi
AlyaAsrin Mu-Mi ya böyle yumuşak su varmış gibi o zaman yeni başladı peki illerlememesi için birşey yapmak gerekiyor mu ?
GldnBkr Benim kızımdada vardı bi kaç sefer farklı doktorlara götürdüm sar diyenlerde vardı bişi yapmana gerek yok diyenlerde sarmadım ama külot bez giydirdim geceleri daha iyi oldu bizimki baya büyüktü 2 yaşına geldiğinde düzelmezse ameliyat demişlerdi 1 yaşındayız geçti Allaha şükür böyle bastırınca guluk diye ses çıkıyo bağırsak sesiymiş hatta🤦🏻♀️
AlyaAsrin GldnBkr yaaa peki bağırsak sesi dedin ya hani internette bağırsak oraya sıkışabilir filan diyor acil durummuş o olay öyle birşeyle karşılaşmadın dimi cnm
GldnBkr AlyaAsrin bastırdığımda guluk diye bi ses geliodu doktor bişi olmaz istersen sarabilirsin çok ağladığı için geçmemiş yoksa çok daha erken geçerdi dedi istersen sar istersen sarma dedi ya tenine bant yapıştıramadım hassas olur diye bi kaç kez beline 1 tl sardım ince bi bezle ama çok hareketliydi durmadı bende külot bez taktım şimdi bir yaşındayız iyiyiz ama için rahat etmesi için yinede bi götür bence doktora göbek fıtığı olduğuna emin olursun en azından göbek deliği kenarındaki kaslar sonradan gelişirmiş geliştikçe bu fıtık kaybolacak dediler şuan iyiyiz Allaha şükür ☺️