Hazallllllll Kizlar ben doğum yapalı 54. Gün (süt vermiyorum bu arada ) bugün başlayan bel kasik ağrıları var. Sizce erken mi ben regl gibi dusunuyorum bu ağrıları doğum yaptıktan ne kadar zaman sonra regl oldunuz?
Betul6060 Hazallllllll ben doğumdan 2 ay sonra adet oldum daha sonra olamadım canım şu sıralar leke geliyor sadece
Hazallllllll GoGirl yani kesinlikle bu sancılar regl gibi ama ne biliyim gözüme bir erken geldi aslında doğum da da pek kanamam olmamıştı sezeryanla doğum yaptım siz normal mi
Gok_53 Hazallllllll sezeryanla doğum yaptım 40. Gün adet oldum . Sonra tekrar oldum düzenli tarihte ve bir daha olmadım 5.5 ay oldu doğum yapalı 🤷♀️
nslhn_D Hazallllllll 2 ay sonra olmuştum.sancilarin çok olması normal bence çünkü önceden sancim çok az olurdu ama doğumdan sonra çok fazla olmaya başladı ve gün olarakta uzadı
zeytinbacilar Hazallllllll sezeryan doğum ile normal doğum kanaması bir değil sezeryanda içini temizliyorlar çok kanama olmuyor ama normal doğumda öyle değil o yüzden az kanama olur sezeryanda adet olabilirsiniz kimisi hemen olur kimisi 1 yıl sonra olur ben mesela hala olmadım 5 aylık oldu kızım