kubos36 Bebeklerinizin uyku düzeninden bahşeder misiniz kaçta uyuyor kaç saat uyuyor kaçta uyanıyor anlatırsanız çok sevinirim
Linamommg kubos36 sabah yedı gıbı uyanır karnını doyuruurum cıngırakla oynatırım saat sekız bucuk gıbı gerı uyur dokuz bucuk onda uyanır on ıkıde uyur onar uyur ıynar ole gıdıyor senın pekı????
Linamommg kubos36 tam yatırma saatımız aksam ıse 11:30 00 de besıge koyarım onesnasa uyur uc satte bır kendı mamaya uyanır
Seyhan06 kubos36 gece 1 den 5 e kadar uyuyo kesintisiz sonrası 1 1buçuk saat uyuyup uyanıyor gün gün değişiyo bazen gündüz düzenli oluyor bazen hiç uyutamıyorum. Dün bizim için felaketti uyutamadık hep bi ağlama bugünde sakin emiyo uyuyo değişken bizimki
kubos36 Linamommg evet karslıyım canım yani hep uyuyup uyanıyor mu öğlen nasıl peki gece uyanık oluyor mu
Linamommg kubos36 yok kuzu gece dedıgım gıbı uyuyo tam anlamıyla uyuma saatı gece 23 ıle 00 uc ıkı saate bır mamaya kalkar gerı uyur gece uc defa uyanır karnı acıktıgı ıcın
kubos36 Linamommg benim kızım gündüz gece gibi uyuyor bir iki gibi yatıyor öğlen 8 de kalkıyor sonra gece on iki ye kadar duruyor uyuyor 3 ye kalkıyor sabah 7 de tekrar uyuyor
Brkrezzan- Merhaba hanımlar benim bebeğim 2ay 15 günlük gündüz uykumuz yok gece 10 da uyuyor sonra 2 saatte bir uyanıyor ayrıca kolık kabızlık var 🤦♀️
Zynpbykl25 Seyhan06 bende gece sıkıntı çekmiyorum akşam 11.30 00.00 gibi yatıyor gece bir iki kere kalkıyor 3 le 4 arası uyanıyor emziriyorum sabah 7 gibi fln tekrar uyanıyor dokuza kadar sonra yatıyor 11 12 ye kadar öyle gidiyor gündüz sık uyaniyor geceden rahatım Allah’tan 😀😀
Love_me Peki bebeklerinizi nsl uykuya daldırıyorsunuz. Ben memese uyumasına izin vermiyorum, kundak yapıp kucakta mayıştırıp yatağa koyuyorum, bimkaç gün oldu ama hala zorlanıyor, kaç güne alışır bilmem
Zynpbykl25 Love_me Emzirdikten sonra ayağımda sallıyorum uykuya daldiktan sonra besigine yatırıyorum yoksa uyumuyor
Mom727373 kubos36 hergün aynı değil öncelikle onu söyleyeyim. Ama genel olarak sabah 9 civarları güne başlarız. Karın doyurma bez değişimi üst giyinme biraz konuştuk ettik derken bir saat sonra tekrar uyur. Gün içinde yaklaşık 2 saat uyuyup 1 saat uyanık kalır. Son uykusunu akşam 9-10 arası gibi uyur. 10-10.30′dan sonra gece uykusuna kadar uyanık kalır. Gece 11,12,1 gibi değişiyor yatması. Mesela banyo yaptıysa 11 den sonra uyur. Gece uykusunda ise 6 gibi emmek için uyanıyor sadece. Ama 4 aydan sonra değişir bi düzene sokulabilir diyorlar
Brkrezzan- Pinartrkz sizin ilk bebek mi benim ilk olanlar beni yaşlanşandırdı resmen kaynamam yemek yapmazsa açız😀 kabız bebeğim önerin var mı
Pinartrkz Brkrezzan- öncelikle Allah yardımcımız olsun benim de ilk bebek 😄 benim kaynanan annem benle aynı şehirde değil ben hep açım 😄 ne bulursam onu yiyorum. Kabızlık için öncelikle anne sütü mü mama mı alıyor bebek ona göre yol izleyebilriisn mamayla beseleniyorsa mamayı değiştir anne sütü ise kimyon rezene bol bol iç 1 çay kaşığı kadar rezene bebeğe de verebilirsin ben arada veriyorum doktor bir şey olmaz demişti