Zeyzey0502 Merhaba hanımlar 2 gün önce doğum yaptım , bebeğim sürekli uyuyor bıraksan emzirmek icin kaldırıyoruz ama 5-10 dk emip yatıyor ne yapabilirm daha fazla emzirmek için acıkmıyor mu sürekli uyuyor
bburcu Zeyzey0502 sarılık olmaması için 2 saatte bir emzirmelisin. Eğer uyanmazsa altını aç yüzünü ıslak bezle sil mutlaka uyandır. Geri kalan saatlerde uyuyorlar hep zaten 🥰
yasemin96 Zeyzey0502 benimde oğlum öyleydi sonra sarılık olma sınırında dedı topugunu sık bıde memedeyken çenesinden dürt emzirme hemşerısı oyle demişti bana
Sedaates16 Zeyzey0502 parmağında çenesine destek ver zamanla alışacak altını mutlaka aç uyandırmak için birde bize hemşire göbeğini ıslak havluyla silip ayaklarınin altına hafif hafif vurun demişti kıyamıyordum ama mecbur yaptık hepsini çok şükür sarılık olmadık hiç 🙏😊
Zeyzey0502 bburcu memeyi alıyor ama devam ettirmiyor emip emmediğini nasıl anlayacağım uyuyakalıyor memede direk
FerahKuzum Zeyzey0502 canm çenesinn altından elinle destekle 😊 çenesni açıp kapamasna yardmcı ol dha çok kçük yorulması uyuyakalması çok normal 😊
Msg 2 saatte bir emzir yoksa kan sekeri duser ve sarılık olmamasi icin uyanmasin bekleme 2 saatte bir emzir . Eger biraz emip memede uyumaya devam ediyorsa hafifce cenesine dokun burnuna dokun tekrar emmeye devam edecek .