AycaMahmutoglu Kızlar bebeğim alerjik doktor mama tavsiye etti ama yemiyor tadı çok kötü diye verdiğim zaman öğürüyor. Hem neocate hemde Aptamil denedim. Ne yapabilirim bı bilgisi olan var mı?
miniminnosannesi AycaMahmutoglu benim bebeğim de alerji maması yiyor ama zorla neredeyse. Doktorumuz bi çay kaşığı pekmez koy dedi bide öyle deneyin isterseniz.
Serife3304 AycaMahmutoglu pekmez koyuyordum ben de bide meyve püreleriyle karıştırıp veriyordum ama gerçekten bir süre sonra alışıyorlar tadına
Ballokumu AycaMahmutoglu ben istikrarlı olamadım ve veremedim maalesef. Alışır dediler ama sürekli kusunca veremedim
Sclfhm AycaMahmutoglu alerji mamasını değiştirmesini söyle doktora bize de smilac alimentum verdi ve çocuğum severek yiyor tadı da güzel
Mavismila Ben 60 cc mama yapıp içine bir buçuk çay kaşığı pekmez koydum iki üç defa öyle yapıp verdim alıştı sonra pekmez koymayı bıraktım içmeye devam etti bi de öyle deneyin
AycaMahmutoglu Mavismila pekmez bende denedim ama az koymuşum sanırım çay kaşığının ucuyla😄 bide bu miktarda deneyeyim teşekkürler🤗
Mavismila AycaMahmutoglu canım doktor bana taçlandıracak kadar koyabilirsin dedi mesela hocam dedim ne miktarda dedim dedi 60 cc mamaya bir buçuk çay kaşığı koyabilirsin dedi
AycaMahmutoglu Serife3304 benim 4aylik oldu yeni ek gıdaya geçmedim yinede verebilir miyim acaba içine meyve koyup
Ballokumu AycaMahmutoglu yok canım ama vanilya şurubu olurmuş. O da hiç almıyorsa kar zarar hesabı yapıyoruz dediler
Serife3304 AycaMahmutoglu ek gıdaya başlamadıysanız koymayın doktorum bana vanilya şurubuyla verebilirsin demişti ama ek gıdaya başlamadan veriliyor mu bilmiyorum
Zeynep1912 AycaMahmutoglu bende neocate kullanıyorum içine vanilya özü atıyorum anca öyle içiyor aktarlardan alabilirsin hayfene vanilya ekstratı diye geçiyor içinde de katkı maddesi yok içim rahat veriyorum 🌸☺️
Zeyzey2019_ AycaMahmutoglu vanilya şurubu koyabilirsiniz 1 tatlı kaşığına kadar. Pekmez de koyabilirsiniz.