Ebeoz EmirMert ıspanağa benzer bir ot geniş yapraklı. Pazarda ve bazı marketlerde oluyor. Süt de yapıyor.
EmirMert deleted2310 O buzdolabında olanlar böyle günlerde çok kolaylık oluyor gerçekten🙂 Afiyet olsun sizede!
Deletedmom_297 Bugun dısa dan söyleyip yedim bebeğimden malesef vakit kalmıyor pek birşey yapmama zaten eşimde yemiyor geç geliyor ben anca çamaşır yıka her gün as kurut katla ev sil süpür kızımı yıka doyur çorbasını yap hep böyle geçiyor rutin🙂
EmirMert Deletedmom_297 Evet benim günümde tam olarak böyle geçiyor🙈 evin işleri bitmek bilmiyor malesef
Deletedmom47 EmirMert İç harç içim hazırladım patatesleri kaynatma soğuma işlemi bi soğanla kavurdum ezip .Gözleme hamur kısmı kolay zaten tatlım 3 bardak undan yaptım yoğurdum 20 dk dinlendir minnak bezeler derken aç orta halli teflon tavada pişsin 💐.Bebek olmadan yarım saatte olucak şey bebek olunca kesik kesik yapmalarla 1 saati buldu o ayrı 🙈🐣
EmirMert Deletedmom47 Tarifiniz için teşekkürler! Deneyecem bende inşallah, haftasonu eşim evde olduğunda bi yapayım bakalım nasıl olacak🙈 Oda bebekle ilgilenir bende gözlemeye odaklanırım😂 Güzel olursa eşim olmadan da denerim bir gün 😋