cerkes01 Kızlar bebeğim 1 aylık , hep gündüzleri yıkadım yıkayınca rahat uyuyor artık gece yıkayayım diyorum . Üşütür müyüm acaba ? Siz ne zaman yıkıyorsunuz yada ev kaç derece olmalı ?
Linamommg cerkes01 yoo ben yıkıyorum bencede gece yıka pamuk gıbı uyur ev sıcak olsun yeter ona ıkı altına ustune kısa uzun kol zıbın badı hırka şapka ıkı corap gıydır bıse olmaz mutlaka saoka tak bası usumesın
Rosaa cerkes01 biz genelde akşam yıkıyoruz ya da gece . Evimiz sıcak olduğu için sıkıntı olmuyor ama siz evin durumuna gore bakın. Bide bizim ki soğuğa biraz daha dayanıklı çok sıcağı sevmiyor.
Rules cerkes01 yıka canım nasıl alışırsa öyle gider bende korkuyordum ilk zamanlar eşim aman şöyle yapma böyle tutma burasına su kaçırma vs diye diye korkuttu beni her banyomuz savaş gibiydi çocuk çığlık çığlığa ağlıyordu videolar izledim hep yok olmadı burda post açtım. Yarıdan çoğu dedi ki dizimde duşla yıkıyorum bi cesaret aldım oğlumu 2 aylık bile değildi önce duşu yavaş yavaş açtım korkmasın diye bi güzel yıkadım dizimde şimdi hemen hemen hergün yatmadan önce yıkıyorum çok ta seviyor gülüyor banyodayken. Hemen havlusuna satıyorum başına bere sırtına yelek 10 dk sonra onları da çıkarıyorum. Evin sıcaksa sende öyle yap değilse minik elektrikli bi soba al. Hiçbişey olmaz bebekler bizden daha çok dayanıklı soğuğa
Japonprenses Ben ekstra elektrikli soba açıyorum canım 6 bucuk aylık bebem hala öyle yapıyorum ama sen şapka tak mutlaka bastan üşür bebekler battaniyeye de sar banyodan sonra emzir yatır mışıl mışıl uyur hiçbişey olmaz allahın izniyle
ilosasel2010 cerkes01 bizim evimizde 24-25 derece bende bugun aksamdan itibaren baslayacagm aksam yikamaya bence bsey olmaz ☺️