1annecik Arkadaşlar 6+ay için kullanıp memnun kaldığınız biberon,emzik ve alıştırma bardağı önerilerinizi paylaşır mısınız? Biberonu cam almak istemiyorum 5 ay içinde eşim sağ olsun dört tane biberonu kırdı 😅
Egurbuz20 1annecik canım memnun kalmadığımı söyleyeyim ben 😂 chicco biberonu emzik kısmı sürekli içine kaçıyor çocuk çok zorlanıyor mama yerken
Gmzdgs 1annecik bende cam aldım acent kızım kırdı süt bitince vurdu yere elinden zor aldım kesilecek diye korktum o yuzden aventin plastik olanı guzel emziği 6 aydan sonra tutmadı değiştirince avent almıştım eskisi atmadan once deneyin yenisi almazsa eskisine devam edin bir sure daha bn atmıştım hep bıraktı emziği sonra suluk olarak ebebekte nubby var pipetli ben onu kullanıyorum kulpu da var kullanışlı
1annecik Egurbuz20 chicco ben de kullanmıştım maalesef aynı sorunu yaşadım sürekli çekip düzeltmek zorunda kalıyordum bebeden dayak yiyordum sürekli 😂😂
1annecik Egurbuz20 ben de indirimi yakalar yakalamaz hemen sipariş vereceğim aventi Hepsiburadada bayağı indirim oluyor ordan bakın isterseniz